INTRODUCERE

ID MULTI STORE SRL

Adresă: Constanta, Str Celulozei, nr.1E

C.I.F. : RO 37427974
Nr ord reg com: J13/1153/2017

Telefon: 0722 143 642
Telefon: 0747 286 597
Email: contact@multis.ro

Utilizarea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.multis.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii ce vor fi enumerate in paragrafele ce urmeaza. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

ID MULTI STORE SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.

ID MULTI STORE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit.

ACCESUL LA SITE

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

ID MULTI STORE SRL nu confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul (multis.ro), de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor ID MULTI STORE SRL, fara acordul scris al acesteia.

Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo

Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

ID MULTI STORE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Descrierea bunurilor sau serviciilor disponibile pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ID MULTI STORE SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. ID MULTI STORE SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre ID MULTI STORE SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor, disponibilitatea produselor pe stocul acestora sau modificarea preturilor transportului. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre reprezentantii ID MULTI STORE SRL.
Tot continutul acestui site este proprietatea ID MULTI STORE SRL si beneficiaza de protectia legii privind drepturile de autor.

Politica de confidentialitate

Conform Legii nr. 677/2001, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ID MULTI STORE SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre dumneavoastra . Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera in sistemul intern si a livra comenzile efectuate de catre dumneavoastra pe site. Conform Legii beneficiati de: dreptul de acces asupra datelor si de editare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire pe adresa societatii noastre.

COMANDA

ID MULTI STORE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Puteti face o comanda la noi prin comandarea prin formularul nostru de comanda, prin email sau telefonic. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.

Unele preturi se pot modifica fara preaviz.

Toate promotiile efectuate de Multis.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.Pentru produsele aflate la promotie nu putem acorda discount suplimentar.

Modalitati de plata

Multis.ro va ofera 3 modalitati de plata:

– 1. Plata la livrare-ramburs
– 2. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)
– 3. Plata online cu card bancar

1. Plata la livrare-ramburs

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate .

2. Transfer bancar

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Multis.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: ID MULTI STORE SRL

C.I.F. : RO 37427974
Nr ord reg com: J13/1153/2017
Sediu Social: STR. BOGDAN PETRICEICU HASDEU, NR.110A, CAMERA 1,
BL.L4,SC.C, ET.2, AP.25, MUN. CONSTANTA
Judet: CONSTANTA

Cont: RO71 INGB 0000 9999 0680 8451
Banca: ING Bank

Cont: RO16 TREZ 2315 069X XX02 9731
Banca: TREZORERIA STATULUI

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate .

REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

– nu avem pe stoc produsul comandat. Exista posibilitatea ca un produs sa apara in stoc pe site, dar sa fie comandat telefonic sau prin email. Actualizarea site-ului se face la un anumit interval de timp si pot exista mici inadvertente privind stocul real afisat.

– a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

– nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc…)

GARANTIA

Toate produsele au o garantie de 12 luni de la data facturarii.

Garantia se asigura in baza facturii fiscale, a certificatului de garantie, a produsului ce face obiectul garantiei, impreuna cu o mentionare scrisa a defectului. Obiectul achizitionat este necesar sa il prezentati cu toate accesoriile cu care produsul a fost livrat.

In timpul perioadei de garantie ID MULTI STORE SRL isi rezerva dreptul de a repara sau inlocui subansamble ce se dovedeste a fi defecte. Garantia acopera numai acele defecte care apar in exploatarea normala a produsului si nu se aplica pentru actiunile ce nu sunt conforme instructiunilor de utilizare (loviri mecanice, zgarieri, depasire greutate maxima admisa etc).

Costul trimiterii produsului pentru care se acorda garantie la unitatea service, cade in sarcina cumparatorului, firma noastra suportand costul trimiterii produsului reparat la cumparator.

Perioada de rezolvare a reclamatiei de la data sesizarii este cea prevazuta de lege, garantie prelungindu-se cu durata in care a fost produsul in reparatie.

In cazul in care produsul nu poate fi reparat, el va fi inlocuit cu un alt produs ales de cumparator, cu plata diferentelor de pret.

CONDITII DE RETURNARE

Clientii Multis.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Multis.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

In cazul in care produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca fiind noi, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conform O.G. nr.130/2000 art.2.lit.e., in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Nu se accepta nici o returnare, daca clientul persoana fizica nu notifica in scris (email, fax, scrisoare) faptul ca doreste returnarea unui produs.

„Clienti” sau „consumatorii” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

SECURITATE SI CONFIDENTIALITATE

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

ID MULTI STORE SRL respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care acceseaza acest site, precum si reglementarile legale privind informatiile personale. ID MULTI STORE SRL va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail si alte informatii, numai atunci cand aceste date sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular. Proprietarul acestui site si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

CONFLICTE. LITIGII

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de ID MULTI STORE SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Nu oferim in nici un fel garantie ca produsele vor fi potrivite cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel.

Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii site-ului nostru.

Politica Cookies

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul nostru etc, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. „Cookies” ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Noi nu folosim cookies pentru a colecta informatii personale, cum ar fi numele dumneavoastra, cu toate acestea, putem face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile dumneavoastra cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).

Dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca setarile computerului dumneavoastra reflecta daca sunteti sau nu bucuros sa acceptati cookie-uri. Astfel, va puteti seta browser-ul de internet sa va avertizeze inainte sa acceptati cookie-urile sau il puteti seta sa le refuze instant. Nu este necesar sa utilizati cookie-urile ca sa puteti utiliza sau sa aveti acces la site-urile noastre, cu toate ca exista posibilitatea sa nu aveti acces la toate caracteristicile site-ului. Pentru informatii suplimentare trebuie sa utilizati butonul « help » din browser-ul dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.